Helaas geen Toeterpop 2020

Beste Toeterpop liefhebber,

Helaas hebben wij als bestuur moeten besluiten om Toeterpop 2020 niet door te laten gaan.

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden moeten we concluderen dat het corona-virus een te grote impact heeft op onze huidige samenleving en nog gaat hebben. De huidige maatregelen in Den Haag zijn helder en duidelijk.

Het RIVM verwacht pas in juli dat er wat meer ruimte ontstaat en verwacht ook dat horeca en evenementen als laatste zullen worden vrijgegeven. Wij denken dan ook dat de huidige maatregelen niet per 1 juni beëindigd zullen worden.

Ook is het sociaal en maatschappelijk niet verantwoord om, indien de maatregelen niet verlengd worden, zo kort na deze datum een feest als Toeterpop te laten plaatsvinden. Wij denken dat we dat niet kunnen maken.

Daarnaast zijn wij deels afhankelijk van onze sponsoren en is het not-done om nu in deze tijd bij hun aan te kloppen voor een financiële bijdrage. Veel ondernemers staat het water aan de lippen en is het maar de vraag of zij deze crisis kunnen trotseren.

Natuurlijk verschuiven wij ons 10-jarig jubileum door naar 2021, zodra deze nieuwe datum bekend is zullen wij dit communiceren.

Wij zien iedereen graag in 2021 weer terug.

Jan, Lammert, Arjen, Wiebe & Eric

Facebook reacties